Ježkoviny - príbehy Ježka Bruna pre deti

Perfektný hosť všade tam, kde bývajú deti od 6 do 10 rokov

Bruno sa na svojich cestách stretáva s rôznymi problémami, ktoré trápia aj dnešné deti. Som dosť dobrý? Ako si mám nájsť kamarátov? Čo mám robiť, keď sa mi niekto posmieva?

Odpovede na svoje otázky nájde vaše dieťa v príbehoch a hravých aktivitách. Pre dospelých sú súčasťou balíčka Ježkovín listy a videá na stiahnutie.

Pomôžte darom 60 eur deťom v núdzi a Ježkoviny vám doručíme do schránky

Darujte 60 eur a pomôžete deťom vo vzdialených krajinách, ktoré nemali to šťastie sa narodiť v mieri alebo žijú v krajinách, ktoré pustošia sucho, zemetrasenia, záplavy...

A my vám pošleme Ježkoviny priamo do vašej schránky, stačí vyplniť doručovaciu adresu.

Pomoc hravou formou pre všetkých

  • JEŽKOVINY sú program pre deti vo veku 6-10 rokov. 
  • 12 príbehov Ježka Bruna s hravými aktivitami, nálepkami, ale aj informáciami o programoch UNICEFu. 
  • Deti sa hravou formou dozvedia zaujímavé informácie o krajinách, ktoré Ježko navštívi a dostanú odpovede na otázky, ktoré im víria v ich malých hlavičkách. 
  • Dospelý, ktorý dieťaťu JEŽKOVINY venuje, zároveň podporí týmto originálnym a užitočným darčekom programy UNICEFu na pomoc deťom v núdzi. 
  • Aj dospelákom sa ujde list aj videá a v nich praktické rady od skúsených slovenských psychológov k častým problémom, s ktorými sa stretávajú pri svojej práci s deťmi. 

Od zohratej dvojice autorov detských kníh

Príbehy o Ježkovi Brunovi napísala talentovaná autorka kníh pre deti a mládež Zuzana Štelbaská a ilustroval ich skvelý Adrián Macho. Deti sa tak môžu tešiť na stránky plné dobrodružstiev, ciest a zaujímavých stretnutí s deťmi v rôznych častiach sveta. Ježko Bruno ich zavedie napríklad na ostrov Vanuatu, do Jordánska či Peru a zoznámi ich s malými kamarátmi, ktorých na svojich cestách stretne.

Hrajte sa, učte sa a pomáhajte deťom v núdzi po celom svete

Za vašu pomoc vám úprimne ďakujeme.